Parawind i Stockholm AB

Välkommen till Parawind i Stockholm AB! Vi som står bakom företaget har arbetat med fönsterrenoveringar sedan 90-talet. För vårt företag är dock 2011 ett mycket viktigt år. Det var nämligen då som vi öppnade vår egen fabrik. Till en början tillverkade vi bara fönsterskydd, men det dröjde inte länge innan vi även började med tillverkning av tätningslister och beslag.

Vår webbutik

Numera har vi på Parawind i Stockholm AB vår egen webbutik där du kan köpa flera olika typer av produkter avsedda för fönsterrenoveringar. När det kommer till fönsterskydd erbjuder vi dessutom uthyrning vilket bland annat passar utmärkt för dig som bara behöver de på en engångsbasis.


Vår adress

Vi på Parawind i Stockholm AB har vår fabrik i Vällingby. Närmare bestämt finner du oss på Funäsgatan 8. Här sker tillverkningen av alla våra produkter, produkter som vi levererar till kunder över hela landet. Oss är du därför varmt välkommen att vända dig till oavsett vilken del av Sverige som du bor eller är verksam i. Vi ser fram emot att få höra mer från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify