Renovera fönster anpassade för det nordiska klimatet

I vår webbutik finner du allt du kan tänkas behöva för att renovera fönster. Här i Norden är kraven lite extra höga när det kommer till fönsterrenoveringar, detta på grund av de svåra väderförhållanden som råder i denna del av världen under stora delar av året. Just därför är det extra viktigt att ha tillgång till bästa möjliga produkter när man ska renovera fönster i Sverige och övriga nordiska länder.

Precis det får du genom att vända dig till oss. Vi erbjuder de mest anpassade produkterna på marknaden när det kommer till att renovera fönster. Om du använder dig av våra produkter för att renovera fönster kan du räkna med att resultatet kommer att hålla i många, många år framöver!

Du kan hyra fönsterskydd av oss

Du som ska renovera fönster och behöver fönsterskydd måste inte nödvändigtvis köpa de om du vänder dig till oss. Vi erbjuder nämligen även uthyrning av fönsterskydd. Istället för att köpa de räcker det då med att hyra de så länge du verkligen har användning för dem. När du inte längre har det är det bara att lämna tillbaka skydden.

Genom att hyra dina fönsterskydd av oss slipper du dessutom att lägga ner tid på underhåll av de och kan få fräscha sådana varje gång. Vi erbjuder dessutom rabatt för dig som hyr flera skydd, och det tillkommer inte någon startavgift. De gör det också möjligt för dig att renovera oavsett årstid!


Vi är baserade i Vällingby

Du finner vår fabrik i Vällingby. Själv behöver du självklart dock inte vara baserad i denna del av Stockholmsområdet, utan för oss spelar det ingen roll var i Stockholm eller övriga landet som du finns någonstans. Vi finns här för att förse dig med förstklassiga produkter oavsett vilket!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify